2014.jpg

 

Valencia

waiting_room_chairs.jpg

Valencia er ein nyutvikla vinyl-tekstil som møter utfordringane til bruk i den moderne kontraktmarknaden. Stoffet kan nyttast på møblar både inne- og utandørs (UV stabiliserte pigment) og egnar seg difor også til bruk i skip og utandørs fellesarealer.

Valencia har sopp- og bakteriehemmande overflate og er vass-avvisande. Er også motstandsdyktig mot spytt, svette, urin, blod og olje (solsikkeolje). Kan nyttast i produkt til barn (eftalatfri), då det er klassifisert for dette gjennom EN-71-3. Er ekstremt motstandsdyktig mot riper og slitasje.  Sjå teknisk informasjon.

 

Nye fargar

Teknisk informajson - Valencia

Karakter

Dette produkt tilfredsstiller utfordringene til bruk i det moderne kontraktmarkedet og helsemarkedet.  Til bruk på møbler både inne- og ute.

 Egenskaper

Sopp- og bakteriehemmende overflate og vannavvisende.  Motstandsdyktig mot spytt, urin, blod og planteoljer.

Flammehemming

IMO A 652(16)  (skipsrattet)

EN 1021 1-2

Rengjøring/flekkfjerning

Vi anbefaler å bruke spesialvaskemiddel for vinyltekstiler/kunstlær. Vask/skyll bort såperester med rent vann og la tørke.

Følgende skal ALDRI brukes: løsemiddel, slipemiddel, syntetiske vaskemiddel, universalvaskemiddel, polervoks eller sprayrensemiddel

Desinfisering

Godkjent for Virkon.  Vask/skyll bort rester med vann og la tørke.

På «ekstra hard bruk « områder, der det blir brukt ofte desinfisering, anbefaler vi:  SOLid, Dolce, Ambla eller  Silvertex.

 

 

 

 

Scan Aprima,

Strandgata 21,

6150  Ørsta

telefon
: 70048400
telefax : 70048440
send e-post

sunblilla.jpg
logo248.jpg