2014.jpg
sunbrellalogo985.jpg

INNENDØRS og UTENDØRS

Møbelstoff og gardiner som ikkje falmar!

elements_fabric_12203.jpg

Sjå i menyen til venstre for bilde av kvalitetane.

Med Sunbrella får du stil og kvalitet. Fargane held seg klare og livlige, til tross for intenst sollys og vask med bleikemidlar. Tekstilane er like mjuke og innbydande som dei er haldbare og vert levert i eit stort spekter av einsfarga, stripete og teksturerte kvalitetar samt utsøkte dekorative mønster!

Sunbrella er svært holdbare tekstiler. Pigment vert tilsett under produksjon av falmingsbestandige fiber. Det endelige resultatet er garn og tekstil med gjennomfarging som ikkje bleiknar eller vaskast vekk.

Stell og reingjering

Tekstila er komfortable, vakre og behagelig å leve med, og gjer spisestova eller stova like lettstelt som uterommet. Det er utrulig lett å vedlikehalde og dei fleste typer søl kan vaskast av med mild såpe og vatn.

Klikk på linken: 

http://www.youtube.com/watch?v=9fBWj9Mo7jk&feature=youtu.be

Generell eller lett reingjering.

Børst av all laus smuss. Maskinvask på 40 grader eller handvask som følger: Lag i stand eit vaskevatn med 60 ml mild såpe og 4 liter lunka vatn (lavere enn 40 grader).

Reingjer med ein mjuk børste og la vaskevatnet trekke inn i tekstilet. Skyll grundig og la tekstilet lufttørke. Hvis nødvendig, bruk strykejern på varmeinnstilling "syntetisk tekstil". Ikkje BRUK damprensing eller strykejern på dampinnstilling.

Grundig reingjering for vanskelige flekkar og meldugg:

Sunbrella tekstil blir ikkje så lett angrepe av jordslag, men jordslag kan vokse på smuss eller andre framande stoff som ikkje blir fjerna frå tekstilet. For å vaske bort jordslag eller vanskelige flekkar: Lag i stand eit vaskevatn med 240 ml mild såpe i 4 liter reint vatn. Spray dette på heile området og la det trekke inn i tekstilet. Skrubb godt med ein mjuk børste, skyll grundig og la tekstilet lufttørke. For avtakbare tekstiltrekk til parasollar og puter, maskinvask i kaldt ( mindre en 40 grader). Avhenging av mengda tekstil som skal vaskast, bruk normal mengde med mild vaskemaskinsåpe og tilsett 240 ml bleikemiddel ved behov. La tekstila lufttørke. Hvis det er vanskelige flekkar og/eller mykje jordslag, kan mengda bleikemiddel aukast.

Rekondisjonere teksilet for enkel reingjering: Sunbrella tekstil har ein spesiell finish som styrker den vassavstøtande evna. Denne finishen skal vare i fleire år med normal bruk, men den kan fornyast med eit spesial produkt. 303 High Teck Fabric Guard.

 

 

 

 

 

Scan Aprima,

Strandgata 21,

6150  Ørsta

telefon
: 70048400
telefax : 70048440
send e-post

sunblilla.jpg
logo248.jpg